عمومی زندگی سرگرمی خوابیدن عاشقانه عاشقانه

عمومی: زندگی سرگرمی خوابیدن عاشقانه عاشقانه سرگرمی هزار و یک شب عاشقانه ها

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی شورای نگهبان نظر خود را تحمیل نمی‌کند / کدخدایی

    سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید که این نهاد در انجام وظایف نظر خود را تحمیل نمی‌کند بلکه نظر قانونی‌اش را اعلام می‌کند.

    شورای نگهبان نظر خود را تحمیل نمی‌کند / کدخدایی

    کدخدایی: شورای نگهبان نظر خود را تحمیل نمی کند

    عبارات مهم : قانون

    سخنگوی شورای نگهبان می گوید که این نهاد در انجام وظایف نظر خود را تحمیل نمی کند بلکه نظر قانونی اش را اعلام می کند.

    به گزارش ایسنا، عباسعلی کدخدایی در یک مستند تلویزیونی با عنوان «بدون توقف» که شامگاه یکشنبه از شبکه سه نمایش داده شد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر شورای نگهبان وجود نداشت چه اشکالی در ساختار کشور عزیزمان ایران به وجود می آمد؟ اظهار کرد: اگر بخواهیم به زبان راحت تر به این پرسش بپردازیم این است که وظیفه شورای نگهبان یک امر نظارتی است چه در حوزه تقنین چه در حوزه انتخابات. اینکه آیا نظارت در فعالیت های روزانه، سیاسی و اجتماعی جامعه ضرورت دارد؟ همه جوامع انسانی این امر را به حکم عقل پذیرفتند که در اداره جامعه مکانیزم های نظارتی را هم داشته باشند.

    در زندگی اجتماعی روزانه هزاران مورد از نظارت را جهت مثال در مسابقه های ورزشی، رفت و آمد روزانه، نظارت پلیس در رفت و آمد و … را می بینیم بعد نظارت یک امر مهم جهت حیات اجتماعی انسان ها هست. شورای نگهبان با هر عنوانی در کشورهای دیگر با عناوین دیگر مانند دادگاه قانون اساسی، دادگاه عالی، شورای قانون اساسی این نظارت تقنینی و به نوعی سیاسی را انجام می دهند.

    شورای نگهبان نظر خود را تحمیل نمی‌کند / کدخدایی

    وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این مکانیزم بسیار موثر در اختیار شورای نگهبان قرار گرفت. قبل از انقلاب اسلامی کشور عزیزمان ایران ما مکانیزم های نظارتی قانونمندی نداشتیم ولی بعد از انقلاب، شورای نگهبان مکانیزم نظارتی را بر عهده گرفت.

    در ادامه یکی از دانشجویان حاضر در برنامه با بیان اینکه با توجه به نظام ما و لحاظ پرسشها شرعی، نظارت به نظارت «پیشینی» تبدیل شده است و نقدهای مطرح شده است به شورا هم در همین مورد هست، پاسخ داد: توصیه خوبی را اشاره کردید ولی نظارت پیشینی فقط مخصوص جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران نیست بلکه در همان فرانسه هم بعضی مصوبات قبل از مورد نیاز الاجرا شدن این اوضاع را دارند. آنهایی که نظام های قضایی دارند مانند آمریکا نظارتشان «پسینی» هست، فرض این است که همه مصوبات منطبق با قانون اساسی است مگر اینکه شکایت و اعتراضی مطرح شود. و آن چارچوب قانون اساسی ما است که چنین وضعیتی را درنظر گرفتند. طبیعتا اگر قانون اساسی شکل دیگری را در نظر می گرفت آن انجام می شد. البته ما همین نظارت را در نظارت بر مصوبات دولت که طبق اصل 138 از سوی رییس دولت انجام می شود نظارت پسینی هست. یا نظارت دیوان عدالت اداری نیز بعد از تصویب مصوبات نظارت پسینی است.

    سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید که این نهاد در انجام وظایف نظر خود را تحمیل نمی‌کند بلکه نظر قانونی‌اش را اعلام می‌کند.

    عضو حقوقدان شورای نگهبان، عنوان کرد: شورای نگهبان جهت پیگیری به امور طبیعتا باید دستیاران و همکارانی داشته باشد تا کمک کنند، به همین خاطر هم در حوزه فقهی جمعی از فضلا در قم به فقهای شورای نگهبان کمک می کنند و هر هفته یک یا دو جلسه با شورا دارند و نظرات خود را نسبت به مصوبات ارائه می کنند و نظراتشان در شورای نگهبان قرائت می شود و هم در پایتخت کشور عزیزمان ایران جمعی از حقوقدانان جوان در پژوهشکده شورای نگهبان مباحث را بررسی می کنند و همه نظرات در جلسه شورای نگهبان مطرح می شود.

    وی تاکید کرد: علاوه بر اینها اگر مورد نیاز باشد در مصوباتی مانند CFT اگر دولت و مجلس درخواست کنند که کارشناسانشان در جلسات حضور داشته باشند طبیعتا آنان نیز در جلسات حضور می یابند.

    در ادامه یکی از دانشجویان با اشاره به صحبت های کدخدایی در رابطه با جوان بودن، پرسش کرد که آیا بافت شورای نگهبان از نظر سنی جوان نیست و تغییری در این زمینه صورت نمی گیرد؟ آیا نباید در کنار تجربه از پویایی و نیروهای جوان در میان فقها استفاده کرد؟ سخنگوی شورای نگهبان پاسخ داد: من که پیر نیستم؟ قانون اساسی تدبیر خوبی را جهت انتخابات اعضای شورای نگهبان در هر دوره آینده نگری کرده هست. هر عضوی شش سال دوره عضویتش در شورای نگهبان است و انتخابات به گونه ای است که هر سه سال نیمی از این افراد عوض می شوند که افراد جوان یا افرادی که قبلا عضو شورای نگهبان نبودند، به شورای نگهبان پیوندند و از تجربیات شورای نگهبان استفاده می کنند.

    شورای نگهبان نظر خود را تحمیل نمی‌کند / کدخدایی

    معمولا در نهادهای تشخیص دهنده که تجربه زیاد موثر هست، همه جا افرادی گزینش می شوند که تجربه کاری عمده داشته باشند. نمی خواهم نفی کنم، این توصیه درستی است لیکن زمانی که خود من به شورای نگهبان پیوستم 40 سال داشتم. در دوره های قبل نیز چه در فقها و چه در حقوقدادنان افرادی را داشتیم که نزدیک 30 سال سن داشتند. جهت مثال آیت الله آملی لاریجانی که از فقهای شورای نگهبان هستند در 40 سالگی به شورا پیوستند و آیت الله مدرسی نیز چهل و چند سال داشتند.

    در این قسمت از برنامه دانشجویان نسبت به گفته های کدخدایی تصویر العمل نشان دادند و گفتند الان اجازه نمی دهند جوان ها وارد شوند. هنگامی که می گوییم کهولت سن احساس جامعه این است که ناراحت می شوند.

    سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید که این نهاد در انجام وظایف نظر خود را تحمیل نمی‌کند بلکه نظر قانونی‌اش را اعلام می‌کند.

    کدخدایی پاسخ داد: شناسنامه را نمی توانند عوض کردن دهند.

    در ادامه دانشجوی دیگری از کدخدایی پرسید آیا شورای نگهبان به جای نظارت استصوابی دخالت استصوابی انجام می دهد؟ و ما شاهد این هستیم عده ای نگاه سیاسی خود را به نگاه حقوقی در این شورا تحمیل می کنند؟ کدخدایی در پاسخ گفت: قانون اساسی نهادی را به نام شورای نگهبان شکل داده و بیان کرده است که 12 نفر عضو آن باشند و وظایف و اختیارات آن را مشخص کرده است.

    شورای نگهبان نظر خود را تحمیل نمی‌کند / کدخدایی

    شورای نگهبان بر اساس قانون عمل می کند اگر شما به ساختار اعتراض دارید باید در مورد فلسفه و بازبینی قانون اساسی صحبت کنید مثل آن که اکنون نمی توانید بگویید آیا شورای نگهبان این وظیفه را دارد یا ندارد لیکن وظایف شورا را قانون اساسی تعیین می کند شما می توانید بپرسید آیا شورای نگهبان وظایفش را درست انجام می دهد یا نه؟ اگر به اصل 99، یا 94 پیگیری نکند شما خودتان اعتراض نمی کنید که آیا به وظایف خود عمل نمی کند؟

    سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: نظارت استصوابی را مایل نیستم به کار ببرم. بعد نظارت شورای نگهبان نظارت قانونی است مانند نهادهای دیگر هست. آنجایی که پلیس هست، آنجایی که داور در فوتبال است و یا محیطی که ما در آن نشستیم کارگردان و مجری به ما می گویند در این چارچوب و وقت صحبت کنید و وظایفی دارند که همه ما پذیرفتیم. هنگامی که که قانون اساسی این وظایف را جهت شورای نگهبان تعیین کرده هست، بیان کرده که شورای نگهبان باید نسبت به مصوبات مجلس اعمال نظر کند، این شورا اعمال نظر می کند.

    وی ادامه داد: ممکن است شما بگویید به نظر من شورای نگهبان این وظیفه اش را خوب انجام نداده است ولی فرد دیگری نیز می گوید شورای نگهبان وظیفه اش را خوب انجام داده است و این اختلاف سلیقه هست. اختلاف نظر را من قبول دارم مثال خوبی زدید. در دو دادگاه ممکن است دو نظر متفاوت داده شود.

    برای مثال شما اگر جای من در شورای بنشینید ممکن است رای دیگری داشته باشید و این طبیعی است کما این که نظر بنده در شورای نگهبان با نظر فردی که قبل از من بوده ممکن است متفاوت باشد، حتی ممکن است نظرم با عضوی که در کنار من نشسته هست، متفاوت باشد. اختلاف نظر پذیرفته است ولی باید در چارچوب قانون اساسی باشد. شورای نگهبان نظر خود را تحمیل نمی کند بلکه نظر قانونی خود را اعلام می کند. این نظر قانونی موثر هست. شما در یک محکمه حاضر می شوید قاضی رای صادر می کند و شما یا به عنوان خوانده یا به عنوان خواهان رای را قبول ندارید ولی این موجب بی اعتباری نظر قاضی نمی شود. نظر شما در جای خود محترم است ولی آن رای، رای معتبری از جهت قانون است.

    یکی از دانشجویان خطاب به سخنگوی شورای نگهبان گفت حرف همه این عزیزان این است که آیا شورای نگهبان متاثر از یک جریان به خصوص سیاسی هست. کدخدایی تصویر العمل نشان داد: آیا این را شما واقعا حس می کنید؟

    یکی از دانشجویان پرسید شما تاکید داشتید از واژه های دقیق استفاده کنیم به همین علت من روی واژه های شما حساس شدم. شما گفتید همه پذیرفتند قانون شورای نگهبان این هست. اینجا ان قُلت دارد. چه کسی پذیرفته باید به این صورت باشد؟

    کدخدایی پاسخ داد: قانون اساسی.

    دانشجو ادامه داد: من پذیرش اختلاف نظر را جهت نخستین بار از شما می شنوم. در حالیکه اظهارنظر در نظارت استصوابی دخیل هست. جهت مثال رد صلاحیت کاندیداها بر چه مبنایی انجام می شود؟

    عضو حقوقدان شورای نگهبان پاسخ داد: قانون انتخابات مشخص کرده است.

    دانشجو در تصویر العمل به این پاسخ پرسید: کجای قانون گفته کهولت سن می تواند علت رد یک کاندیدای ریاست جمهوری باشد؟ کدخدایی پاسخ داد: اصل 99 قانون اساسی می گوید نظارت بر انتخابات بر عهده شورای نگهبان است و عنوان دیگری نگفته است که به قوه قضاییه یا مجمع تشخیص مصلحت و مرجع دیگری شکایت کنید. در قانون انتخابات هم وظایف نظارت و وظایف اجرایی را به تفصیل در قانون انتخابات مجلس، قانون انتخابات مجلس خبرگان، قانون انتخابات ریاست جمهوری و قانون همه پرسی بیان کرده است.

    واژه های کلیدی: قانون | قانونی | نگهبان | انتخابات | قانون اساسی | انتخابات مجلس | انتخابات مجلس خبرگان | انتخابات ریاست جمهوری


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار